Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
2.88
3 stars: Normal
8 pareri

Capcana soareci si insecte, Strend Pro Green 2in1, verde

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2166 lei Lei
Brand
Capcana soareci si insecte, Strend
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Capcana rozatoare si insecte, 2in1, Strend Pro Green, cuprotectie pentru copii si animale

Caracteristici tehnice:
O capcana moderna din plastic, care se incuie cu cheie,pentru soareci si alte tipuri de rozatoare mici. Este rezistent la deschidere violenta si este potrivit pentru un sistem HACCP. Capcana cu momeala creste siextinde eficienta momelilor pentru rozatoare si le protejeaza de efectele asupra mediului.
Capcana pentru rozatoare se vinde goala fara momeala/otravaPur si simplu deschideti statia de plastic impingand cheiain gaurile din partea din fata a statiei (cheia este situata in partea dinspate a statiei). Puneti momeala otravitoare in compartimente si inchidetistatia. Asezati statia de momeala in zonele in care sunt prezente rozatoare (deexemplu, poteci, cuiburi, gauri etc.)
Este inclusa o capcana adeziva impotriva insectelortaratoare (gandaci, furnici si alte insecte inrudite).

Mod de utilizare a capcanei adezive pentru insecteScoateti partea perforata a cutiei de hartie (ambalaj) sicreati gauri pentru insecte. Scoateti hartia de acoperire din capcana adeziva,introduceti cu grija capcana in cutie si apoi inchideti-o. Puneti cutia inlocuri in care se preconizeaza aparitia insectelor.

Beneficiile produsului
Capcana cu momeala impiedica accesul la momeala atat pentru speciile de animale netinta, cat si pentru copii. Designul sau unic impiedicadegetele umane sa atinga momeala prin gauri.
Capcana adeziva din cutie permite prinderea insectelort aratoare neplacute, in special in case si depozite. Capcana este non-toxica sicontine o aroma alimentara pentru a-i spori atractivitatea.
Greutate 0.07 Kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura