Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 11 ani.
2.88
3 stars: Normal
8 pareri

Disc greutate compozit set 14 buc 30 kg Rebel Activelti

0 stars: 0.00 din 0 pareri

14374 lei Lei
Brand
Disc greutate compozit set 14buc 30
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Descriere:

Sarcina 30 kg set Rebel ActiveIti incepi aventura cu antrenament de forta si cauti un set de greutati pentru a construi treptat masa musculara si puterea RB-2106 din seria Rebel Active este pentru tine.

Antrenamentul cu greutati va va permite sa va modelati in mod eficient silueta prin dezvoltarea si intarirea diferitelor grupe musculare, precum si sa imbunatatiti performanta si sa reduceti grasimea corporala.

Simte puterea!Setul de greutati Rebel Active este format din 14 placi cu o greutate totala de 30 kg, ceea ce va va permite sa ajustati antrenamentul la abilitatile dumneavoastra. Aceasta este o solutie ideala pentru antrenamentul de forta, intarirea muschilor sau antrenamentul pe intervale atat pentru incepatori, cat si pentru cei mai avansati.

Constructie solida

Constructia greutatilor acoperite cu un strat de PVC, le face rezistente la deteriorare.

Antreneaza-te oriunde vrei

Setul de 30 kg RBA-2106 Rebel Active va fi un instrument ideal pentru antrenamentul de forta acasa.

Datorita formei ergonomice a placilor, depozitarea acestora este extrem de usoara. Structura speciala, rotunjita, cu o margine tesita, permite antrenamentul acasa in siguranta, fara teama de deteriorare accidentala a podelei sau a mobilierului.

Libertate de alegere

Setul Rebel Active va permite sa antrenati ridicari si genuflexiuni folosind doar greutati.

Puteti pune si greutati pe bara. Diametrul gaurii standard al fiecarei greutati este de 31 mm, ceea ce le face compatibile cu cele mai populare sisteme.

Toleranta greutatii: +/- 5%
Trimite mesaj
Din Gura in Gura